Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 8µηνης διάρκειας. Οι θέσεις εργασίας και οι ειδικότητες στους Δήμους Φυλής και Αγίων Αναργύρων – Καματερού.



Την Δευτέρα 11 Ιουλίου ξεκινούν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για την Κοινωφελή Εργασία σε 17 Δήμους μεταξύ αυτών και οι Δήμοι Αγίων Αναργύρων - Καματερού και Φυλής.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να

υ̟ποβάλουν µε ηλεκτρονικό µόνο τρόπο αίτηση α̟πό 11/ 07/2016 και ώρα 12η μεσημβρινή έως και 21/07/2016 και ώρα 12η μεσημβρινή στον διαδικτυακό τό̟πο του ΟΑΕ∆ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό ̟πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Προσοχή.!!! 
1) Ως μακροχρόνια άνεργοι νοούνται µόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.∆. από 12 μήνες και άνω.
2) Υπάρχει και το κριτήριο της εντοπιότητας στο οποίο ο τυχόν ωφελούμενος λαμβάνει 15 μόρια.
3) Σε περίπτωση που µόνο ο ένας εκ των δύο άνεργων συζύγων της κατηγορίας αιτηθεί συμμετοχή στο πρόγραμμα, τότε προστίθεται στον αριθμό των µορίων του ο αριθμός των µορίων της ανεργίας του/της συζύγου.
4) Το µέλος της μονογονεικής οικογένειας (δηλαδή ο γονέας, ο οποίος ζει µόνος και έχει τη φροντίδα ή την επιμέλεια ενός ή ̟περισσότερων εξαρτώμενων τέκνων, θα λάβει τα µόρια της µονογονεϊκότητας (δηλαδή τον διπλασιασμό των µορίων των μηνών της εγγεγραμμένης ανεργίας).
5) Για τους άντρες υποψηφίους δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων. Σε περίπτωση στράτευσης κατά τη διάρκεια της εργασιακής σύμβασης, η σύμβαση εργασίας λύεται αυτοδικαίως.
Επισημαίνεται ότι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι, που είναι γονείς ανήλικων τέκνων, μπορούν να δηλώσουν και οι δύο τον αριθμό των ανήλικων τέκνων τους κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησής τους, ώστε να λάβει ο κάθε ένας γονέας, τη μοριοδότηση, που αναλογεί στον αριθμό των ανήλικων τέκνων, εφόσον επιλέξουν να καταθέσουν αίτηση και οι δύο άνεργοι γονείς.
Στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2) προσέρχονται, μέχρι την ημερομηνία λήξης της υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων (21/07/2016) προκειμένου να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά µόνο α) όσοι δυνητικά ωφελούμενοι είναι οι αρχηγοί µονογονεϊκών οικογενειών, β) όσοι άνεργοι ανήκουν στην κατηγορία των ΑµεΑ, αλλά έχουν εγγραφεί ως κοινοί άνεργοι στο γενικό μητρώο του Οργανισμού και επιθυμούν να μεταφερθούν στο ειδικό μητρώο ΑµεΑ του Οργανισμού, και γ) οι εγγεγραμμένοι άνεργοι γονείς εξαρτωμένων τέκνων ΑµεΑ. Τα Άτομα µε Αναπηρία (ΑµεΑ) χρειάζεται να προσκομίσουν Γνωμάτευση ΚΕΠΑ του Ν. 3863/15.07.2010 (ΦΕΚ 115/τ.Α΄/15.07.2010) σε ισχύ, µε την οποία να πιστοποιείται το ποσοστό αναπηρίας, το οποίο θα πρέπει να είναι 50% και άνω. ∆εν γίνεται δεκτή Απόφαση στην οποία αναφέρεται, ότι το Άτομο µε Αναπηρία είναι ανίκανο για κάθε βιοποριστική εργασία.
Οι άνεργοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν µία (1) ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και να επιλέξουν µία (1) µόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος και έναν (1) Επιβλέποντα Φορέα, ως πιστοποιημένοι χρήστες στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.∆., εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτή (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). Ο άνεργος συμπληρώνει υποχρεωτικά τα παρακάτω πεδία: 

1) ΑΦΜ και ΑΜΚΑ του/της συζύγου για τους έγγαμους υποψήφιους. 
2) Αρχηγός µονογονεϊκής οικογένειας, επιλέγοντας την τιμή «ΝΑΙ ή ΟΧΙ». 
3) Πτυχιούχος άνεργος ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, αποκλειστικά και µόνο για τις θέσεις, που αντιστοιχούν σε ειδικότητες ΠΕ και ΤΕ, επιλέγοντας την τιμή «ΝΑΙ». 
4) ΑΜΚΑ και στοιχεία ανήλικων τέκνων και εξαρτώμενων τέκνων ΑΜΕΑ. 
5) Είμαι εγγεγραμμένος άνεργος της κατηγορίας ΑµεΑ µε ποσοστό αναπηρίας 50% και άνω, επιλέγοντας την τιμή «ΝΑΙ ή ΟΧΙ». 
6) Είμαι γονέας εξαρτώμενου τέκνου ΑµεΑ (ανηλίκου ή ενηλίκου) µε ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, επιλέγοντας την τιμή «ΝΑΙ ή ΟΧΙ».
Η συμπλήρωση του ΑΜΚΑ του/της συζύγου είναι απαραίτητη για τη διασταύρωση των εξαρτώμενων και των ανήλικων τέκνων, ενώ η συμπλήρωση του ΑΦΜ του/της συζύγου είναι απαραίτητη Στην ενότητα «Επιλογή Ειδικότητας» επιλέγει µία (1) µόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του και έναν (1 ) Επιβλέποντα Φορέα. Επίσης στην ενότητα «Στοιχεία Επικοινωνίας», δηλώνει υποχρεωτικά τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφόσον υπάρχει.
Στις περιπτώσεις, που οι δυνητικά ωφελούμενοι συμμετέχουν ως άνεργοι αρχηγοί µονογονεϊκών οικογενειών, προσκομίζουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε άλλο σχετικό παραστατικό, όπως πρόσφατο εκκαθαριστικό ∆ΟΥ, διαζευκτήριο, ιδιωτικό συμφωνητικό ρύθμισης γονικής μέριμνας, επιμέλειας  κ.τ.λ. από τα οποία προκύπτει ότι είναι αρχηγοί µονογονεϊκής οικογένειας, και έχουν τη φροντίδα / επιμέλεια των εξαρτώμενων τέκνων τους. Οι συμμετέχοντες αρχηγοί µονογονεϊκών οικογενειών υποχρεούνται να προσέλθουν μέχρι  τη λήξη της προθεσμίας (21/07/2016 και ώρα 15:00) στην κατά τόπο αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕ∆ (ΚΠΑ2), προκειμένου να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά, που αποδεικνύουν την ιδιότητα της µονογονεϊκότητας, αυτοπροσώπως ή µέσω νομίμου αντιπροσώπου (µε εξουσιοδότηση).
Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες εγγεγραμμένοι άνεργοι ανήκουν στην κατηγορία των ΑµεΑ, αλλά δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο του Οργανισμού για ΑµεΑ και είναι εγγεγραμμένοι στο γενικό μητρώο ανέργων, έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν την εγγραφή της ανεργίας τους στο ειδικό μητρώο των ΑµεΑ, µε την προσκόμιση της γνωμάτευσης, πριν την ημερομηνία λήξης της υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και συγκεκριμένα την 21/07 / 2016. Τα δικαιολογητικά, που απαιτούνται στην περίπτωση αυτή είναι Βεβαίωση πιστοποίησης αναπηρίας σε ισχύ του αρμόδιου δηµόσιου φορέα µε την οποία πιστοποιείται το ποσοστό αναπηρίας του (επακριβώς προσδιορισμένο), το οποίο απαραίτητα θα πρέπει να είναι 50% και άνω. Εάν η σχετική γνωμάτευση έχει λήξει και εκκρεμεί η εκ νέου πιστοποίηση της αναπηρίας, ο ενδιαφερόμενος προσκομίζει την σχετική αίτηση για επανεξέταση από την αρμόδια Επιτροπή. Οι εγγεγραμμένοι άνεργοι γονείς εξαρτώμενου τέκνου ΑµεΑ προσέρχονται μέχρι τη λήξη της προθεσμίας (21/07/2016 ) στην κατά τόπο αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕ∆ (ΚΠΑ2) για να προσκομίσουν τα εξής απαραίτητα δικαιολογητικά: α) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και β) ιατρική γνωμάτευση σε ισχύ από την αρμόδια Επιτροπή ̟πιστοποίησης αναπηρίας (του τέκνου), για την πιστοποίηση του ποσοστού αναπηρίας του εξαρτώμενου τέκνου τους. 8.2.2 Ο αρμόδιος χειριστής της Υπηρεσίας (ΚΠΑ2) παραλαμβάνει όλα τα εμπρόθεσμα δικαιολογητικά, που κατατίθενται για την κατηγορία (αρχηγός µονογονεϊκής οικογένειας), τα ελέγχει και ταυτόχρονα ενημερώνει (για την έγκριση ή µη) του πεδίου «Αρχηγός Μονογονεϊκής Οικογένειας» στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) του Οργανισμού, επαληθεύοντας µε αυτό τον τρόπο τις πληροφορίες, που έχει συμπληρώσει ο άνεργος. Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση, που δεν προσκομιστούν εμπρόθεσμα τα δικαιολογητικά δεν θα λάβει ο υποψήφιος τα µόρια της µονογονεϊκότητας (δηλαδή τον διπλασιασμό των µορίων των μηνών της εγγεγραμμένης ανεργίας).
Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, ηλικίας έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54). Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
Το σύστημα επιλογής βασίζεται στη μοριοδότηση των συγκεκριμένων κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (www.oaed.gr).
Τέλος είναι πολύ σημαντικό πριν καταθέσετε την αίτησή σας να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (http://www.oaed.gr/-/programma-koinophelous-charaktera-se-17-demous-epiblepontes-phoreis-thylakes-ypseles-anergias-symperilambanomenes-tes-katartises-ton-symmetechonton-gi ) και να διαβάσετε με ιδιαίτερη προσοχή την Δημόσια Πρόσκληση, τις ειδικότητες  και τα προσόντα που απαιτούνται προκειμένου να μην κάνετε λάθη στην συμπλήρωση ή δεν προσκομίσετε τα δικαιολογητικά που τυχόν απαιτούνται. Δυστυχώς σε κάθε διαγωνισμό 1 στους 5 υποψήφιους αποκλείεται όχι γιατί δεν είχε τα μόρια που συνήθως απαιτούνται αλλά για λάθη ή παραλήψεις στην κατάθεση της αίτησης. 


ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ -  ΜΟΡΙΑ

1)  ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ * (µε ανώτατο όριο τους 60 µήνες και ανώτατο αριθµό µορίων τα 60) 1 µόριο ανά πλήρη µήνα

2)  ΧΡΟΝΙΚΟ ∆ΙΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ (µε ανώτατο όριο τους 60 µήνες και ανώτατο αριθµό µορίων τα 60) 1 µόριο ανά πλήρη µήνα

3)  ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 50% ΚΑΙ ΑΝΩ 15 μόρια

4)  ΑΤΟΜΙΚΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟ∆ΗΜΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015

α) Ατοµικό 0- 3.500,00 ευρώ ή Οικογενειακό 0-7.000,00 ευρώ 30 μόρια

β) Ατοµικό 3.501,00 - 5.000,00 ευρώ ή Οικογενειακό 7.001,00 - 10.000,00 ευρώ 25 μόρια

γ) Ατοµικό 5.001,00 – 8.000,00 ευρώ ή Οικογενειακό 10.001,00- 16.000,00 ευρώ 20 μόρια

δ) Ατοµικό 8.001,00- 12.000,00 ευρώ ή Οικογενειακό 16.001,00 - 26.000,00 ευρώ 10 μόρια

ε)Ατοµικό από 12.001,00 ευρώ και άνω ή Οικογενειακό από 26.001,00 και άνω 5 μόρια

5) ΗΛΙΚΙΑ : 18-29 ετών 15 μόρια  -  30-44 ετών 30 μόρια  -  45 και άνω 45 μόρια

6) ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ Για κάθε ανήλικο τέκνο 10 μόρια

7) ΥΠΑΡΞΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥ/ΝΩΝ ΤΕΚΝΟΥ/ΝΩΝ ΑΜΕΑ (ΑΝΗΛΙΚΩΝ Ή / ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ) 67% ΚΑΙ ΑΝΩ 10 μόρια (ανεξαρτήτως συνολικού αριθµού)

8) ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ                              15 μόρια


ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ - ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ - ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ – ΤΡΟΠΟΣ ΜΟΡΙΟ∆ΟΤΗΣΗΣ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ – ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. 
Δείτε όλα τα παραπάνω πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο :
http://www.oaed.gr/documents/10195/1214512/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%A3%CE%99%CE%91+%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%A3%CE%97+%CE%9D%CE%BF+7+-+%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%A6%CE%95%CE%9B%CE%97+%CE%A3%CE%95+17+%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A3.pdf/aee45ee4-bb49-49f5-9241-ac8146f7dc52

Δείτε τα προσόντα που απαιτούνται ανά ειδικότητα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.oaed.gr/-/programma-koinophelous-charaktera-se-17-demous-epiblepontes-phoreis-thylakes-ypseles-anergias-symperilambanomenes-tes-katartises-ton-symmetechonton-gi

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ.


ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
ΠΕ/ΤΕ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
1
ΥΕ
ΒΟΗΘΟΙ ΜΑΓΕΙΡΩΝ
2
ΔΕ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ
1
ΔΕ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ Α΄ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Α
2
ΔΕ
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ
15
ΔΕ
ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
4
ΔΕ
ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ
12
ΔΕ
ΜΑΡΜΑΡΑΔΩΝ
1
ΔΕ
ΞΥΛΟΥΡΓΩΝ
5
ΔΕ
ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
4
ΔΕ
ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
3
ΔΕ
ΠΛΑΚΑΔΩΝ
10
ΔΕ
ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΩΝ
3
ΔΕ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ
3
ΔΕ
ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟ)
3
ΔΕ
ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
2
ΠΕ
ΓΕΩΠΟΝΩΝ
1
ΠΕ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
3
ΠΕ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
1
ΠΕ
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ
1
ΠΕ
ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ
1
ΠΕ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ
2
ΠΕ
ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
2
ΠΕ
ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ
1
ΤΕ
ΓΕΩΠΟΝΩΝ  ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ
5
ΤΕ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
1
ΤΕ
ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
3
ΤΕ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
2
ΤΕ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ
1
ΤΕ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
3
ΤΕ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
1
ΤΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
1
ΤΕ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
2
ΤΕ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
1
ΠΕ/ΤΕ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
6
ΥΕ
ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
48
ΥΕ
ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
23
ΥΕ
ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
23
ΥΕ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ
2

ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
ΥΕ
ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
20
ΔΕ
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ
70
ΔΕ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
3
ΔΕ
ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ
5
ΔΕ
ΞΥΛΟΥΡΓΩΝ
3
ΔΕ
ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
5
ΔΕ
ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
33
ΔΕ
ΠΛΑΚΑΔΩΝ
20
ΔΕ
ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
3
ΔΕ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ
5
ΠΕ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ
1
ΠΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
1
ΤΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
3
ΤΕ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
3
ΥΕ
ΒΟΗΘΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΑΔΕΣ - ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ
5
ΥΕ
ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
33
ΥΕ
ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
55