Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

EΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜ. ΚΟΙΝ. ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ 2012-2013


EΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜ. ΚΟΙΝ. ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ 2012-2013

ü ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ << βιότοπος – η φύση στην αυλή μας >> ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ.

ü ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ü ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟ 2ο ΓΕ.Λ. ΜΕΓΑΡΩΝ.

ü ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ Β΄ΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ. 

ü ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

ü ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗ Λ. ΦΥΛΗΣ 165.

ü ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΩΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Β΄ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΘΕΑ – ΝΟΣΤΟΣ.

ü ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ.

ü ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΒΙΟΠΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

ü ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ Χ.Υ.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. 

ü ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

ü ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ 2000 ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

ü ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ.

ü ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : «Ασφαλές Διαδίκτυο-Εθισμός-Bullying-Cyber bulling », ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Οι παραπάνω είναι μόνο μερικές από τις δράσεις του Συλλόγου μας και ευχαριστούμε θερμά ,τα μέλη του Συλλόγου , τους Εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας καθώς και όλους όσους βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν.
Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για ένα καλύτερο και αποδοτικότερο σχολείο που μοναδικό στόχο θα έχει τα παιδιά μας να πάρουν όσο περισσότερα εφόδια μπορούν για να γίνουν όχι μόνο καλοί μαθητές αλλά πάνω απ΄ όλα καλύτεροι άνθρωποι χρήσιμοι στην κοινωνία με αξίες και ιδανικά.

Για το Δ.Σ.

       Ο Πρόεδρος                          Η Γ.Γραμματέας 
  Μαυροειδάκος Ιωάννης            Κουφοπούλου Ζωή