Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΩΗΝ ΓΗΠΕΔΟΥ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΙΣ ΟΔΟΥ ΒΥΡΩΝΩΣ



Επιχείρηση καθαρισμού με την βοήθεια και της Πυροσβεστικής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου από τις πρώτες πρωινές ώρες στο πρώην γήπεδο Ζεφυρίου επί τις οδού Βύρωνος για την απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων, τα οποία είχαν εναποθέσει άγνωστοι(σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής) με φορτηγό που διέθετε αρπάγη, και είχε αλλοιωμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας εντός και εκτός του προαναφερόμενου χώρου.
Στο συγκεκριμένο σημείο καθημερινά σχεδόν ασυνείδητοι πετούν κάθε μορφής υλικά και στη συνέχεια βάζουν φωτιά με αποτέλεσμα η η κατάσταση να είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους κατοίκους που βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο.
Έχουν ήδη κλαπεί κατ΄ επανάληψη οι σχάρες των όμβριων υδάτων δυσχεραίνοντας την απορροή τους από το συγκεκριμένο σημείο παρόλο που καθημερινά σχεδόν καθαρίζεται από τα συνεργεία της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου.
Οι εργασίες απομάκρυνσης όλων των φερτών υλικών και καθαρισμού όλου του χώρου που είναι περισσότερο από 20 στρέμματα θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα ενώ ταυτόχρονα έχει ενημερωθεί και το Αστυνομικό τμήμα Ζεφυρίου όπου διενεργεί ελέγχους για την σύλληψη των ασυνείδητων που ρυπαίνουν την περιοχή.