Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Νατάσα Γκουτζικίδου «Η ΒΡΟΧΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ» ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ «Η ΒΡΟΧΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ» ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ
Στο «σπίτι» της το Ζεφύρι, την πόλη που επέλεξε να ζει, να δραστηριοποιείται επαγγελματικά αλλά και να συμμετέχει ενεργά στα κοινά, επέλεξε αυτή τη φορά για να παρουσιάσει το βιβλίο της «Βροχή πάνω στην Πέτρα» η συντοπίτισσά μας συγγραφέας Νατάσα Γκουτζικίδου.
Η Συγγραφέας, που για τις ανάγκες της παρουσίασης του νέου της βιβλίου «Βροχή πάνω στην Πέτρα» Εκδόσεις ΜΑΤΙ , έχει ταξιδέψει ως τη λεβεντογένα Κρήτη μιας κι εκεί εκτυλίσσεται η ιστορία του Βιβλίου, αλλά και στην Στοά του Βιβλίου της Αθήνας, αυτή τη φορά επέλεξε ως "Σταθμό", την πόλη της το Ζεφύρι.
Έτσι το απόγευμα της Τετάρτης 22 Απριλίου, η Νατάσα έχοντας στο πλευρό της του δικούς της ανθρώπους, φίλους, γείτονες, συγγενείς μίλησε στο Πνευματικό Κέντρο του Ζεφυρίου, για το νέο της βιβλίο με λόγια από καρδιάς, επισημαίνοντας την αδυναμία της στη «Βροχή πάνω στην Πέτρα» και παράλληλα την αγάπη της, για το Ζεφύρι. «Παρά το γεγονός πως δεν μεγάλωσα εδώ, επέλεξα να ζω σε αυτόν τον τόπο και σκέφτομαι πως δεν θα μπορούσα να τον αφήσω» τόνισε χαρακτηριστικά.
Το βιβλίο της προλόγισαν ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ» Γιάννης Τσιουμπρής, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος και η καλή της φίλη και Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Φυλής Φωτεινή Κόκκινου.
Την πολιτιστική εκδήλωση στόλισαν μουσικά με κρητικά ακούσματα, ο Γιάννης Τόλιος στην κιθάρα και ο Αχιλλέας Βογιατζάκης στο τραγούδι και την κρητική λύρα.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν και δύο υπέροχα βίντεο. Το πρώτο επιμελήθηκε ο συντοπίτης μας Θοδωρής Τσέλας και το δεύτερο η συγγραφέας Κωνσταντίνα Σανδάλη.

              Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την βιβλιοπαρουσίαση στο Ζεφύρι