Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ενθουσιασμός και συγκίνηση στη βράβευση των νέων Φοιτητών στο Ζεφύρι

                                 Αναμνηστική φωτογραφία με τους επιτυχόντες 


Τους νέους Ακαδημαϊκούς Πολίτες του Ζεφυρίου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ τίμησε η Ένωση Γονέων Ζεφυρίου, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2015»
Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης, ανήμερα του εορτασμού της Παναγίας Γρηγορούσας το βράδυ της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου, στο κατάμεστο από κόσμο Πάρκο «Κώστας Λιάρος» όπου κι έλαβαν χώρα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς απευθυνόμενος στους νέους φοιτητές ευχήθηκε να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις σπουδές τους και να επιστρέψουν στο Ζεφύρι, προκειμένου να βάλουν το δικό τους λιθαράκι, στην ανάπτυξη του τόπου.
Στις βραβεύσεις συμμετείχαν
εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, πρώην Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Επικεφαλής Παρατάξεων, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι κι εκπρόσωποι Μαζικών Φορέων της πόλης.

                    Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις βραβεύσεις 

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στο βήμα της εκδήλωσης 
Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας και Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ηλίας Κοκκίνης χαιρετίζει τον κόσμο, έχοντας στο πλευρό του και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ

Το Πάρκο "Κώστας Λιάρος γέμισε ασφυκτικά από κόσμο