Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΖΕΦΥΡΙΟΥ

                               Κοσμοσυρροή στο Τριήμερο Αλληλεγγύης στο Ζεφύρι


Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, κύλησε, το τριήμερο αλληλεγγύης,που διοργάνωσε ο Δήμος Φυλής στο Πάρκο ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΡΟΣ του Ζεφυρίου από την Παρασκευή 15, μέχρι και την Κυριακή, 17 Μαΐου 2015. Κατά το τριήμερο, ο κόσμος είχε την ευκαιρία, να συνδυάσει τη διασκέδαση με την προσφορά προς τον συνάνθρωπο καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, φάρμακα και ρουχισμός για άπορες οικογένειες του Δήμου, τα οποία θα διανεμηθούν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής και του Κοινωνικού Μαγειρείου της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΗΦ). Το Πρόγραμμα περιλάμβανε μουσικές βραδιές παράδοσης, στο οποίο συμμετείχαν με κέφι τα παιδιά χορευτικών τμημάτων κορυφαίων πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Φυλής.
Την Παρασκευή 15 Μαΐου, εμφανίστηκαν τα χορευτικά του Αιγέα, το Σάββατο 16 τα χορευτικά των Συλλόγων Κρητών και Θεσσαλών και το πρόγραμμα κορυφώθηκε το βράδυ της Κυριακής 17 Μαΐου, με τα χορευτικά των Συλλόγων Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου.
Καλωσορίζοντας τον κόσμο κατά την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, ευχαρίστησε ονομαστικά όλους όσους συνέβαλαν ψυχή τε και σώματι στο τριήμερο αλληλεγγύης, επισημαίνοντας πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς.
Πιο συγκεκριμένα, απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στον ευεργέτη της πόλης του Ζεφυρίου κ. Θανάση Μαρτίνο, για τη διαχρονική προσφορά του,
τα Super Market Lidl, Βασιλόπουλο και Σκλαβενίτη, την Εταιρία «Ιωάννης Νάνος και ΣΙΑ» την εταιρεία ΠΑΡΘΕΝΩΝ, τους φούρνους της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου ΚΑΛΕΑ και «Χρυσό Στάχυ», τον κ. Κλαπάκη Μανούσο (χορηγό ψησταριών) την ISI SOUND που παρείχε δωρεάν Ηχητική κάλυψη και τα φουσκωτά για τους μικρούς δημότες και όλους τους Συλλόγους της πόλης του Ζεφυρίου.
Τις ευχές τους έδωσαν επίσης στον κόσμο, οι επικεφαλής των Υπηρεσιών που συμμετείχαν στη διοργάνωση του τριήμερου και πιο συγκεκριμένα, οι Αναπληρωτές Δήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, Τζένη Μπάρα και Γιώργος Αντωνόπουλος αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ Γκίκας Χειλαδάκης και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ενώ το «παρών» κατά το τριήμερο έδωσαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου.
Το βράδυ της Κυριακής παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος πέρασε από όλα τα τραπέζια και είχε εγκάρδιες συνομιλίες με εκπροσώπους φορέων και πολλούς κατοίκους της πόλης του Ζεφυρίου.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Τριήμερο 
Παρασκευή 15 Μαΐου
































Σάββατο 16 Μαΐου 




























Κυριακή 17 Μαΐου