Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Πάνω από 1500 φυτά και δέντρα μετά από αίτημα του Μαυροειδάκου Ιωάννη δόθηκαν σε σχολεία του Δήμου Φυλής από το φυτώριο Αμυγδαλέζας.


Δεκατέσσερις φορείς για το πράσινο στο Ζεφύρι     8/5/2013

Στιγμιότυπα από τη συλλογική προσπάθεια στο Ζεφύρι, που έφερε τη σφραγίδα  του Αντιπροέδρου της Ένωσης Γονέων Ζεφυρίου και μέλους της Δ.Ε.Π. , Γιάννη Μαυροειδάκου.
Περισσότερα από 1500 φυτά διατέθηκαν από τη Διεύθυνση αναδασώσεων σε 14 μαζικούς φορείς της Φυλής, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι Σύλλογοι Γονέων. Τα περισσότερα από τα φυτά έχουν ήδη φυτευτεί από τους φορείς αυτούς, πριν από το Πάσχα. Πρόκειται για τους: 
*Σύλλογος Πελοποννησίων Ζεφυρίου: ΄ Ό Γέρος Του Μοριά΄
*Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωφριάς
*Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου
*Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου
*Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου
*Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου
*Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Ζεφυρίου
*Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου
*Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Ζεφυρίου
*Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζωφριάς
*Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Πανοράματος
*Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιασίων
*Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Νηπιαγωγείου Ζεφυρίου
*Ειδικό Σχολείο Ζεφυρίου
Στην παραλαβή των φυτών και δένδρων ήταν παρόντες και βοήθησαν όχι μόνο στη φόρτωση αλλά και στη μεταφορά τους η οποία έγινε με τα προσωπικά τους αυτοκίνητα από το φυτώριο Αμυγδαλέζας στο 2ο Γυμνάσιο Ζεφυρίου και οι παρακάτω:
-Βασιλείου Δημήτριος : Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Ζεφυρίου και Γενικός Γραμματέας Ένωσης Γονέων Ζεφυρίου ,
-Θεοδωρόπουλος Βασίλειος : Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Ζεφυρίου και Πρόεδρος Συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου , 
-Βυθούλκας Αθανάσιος : Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου και Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Ζεφυρίου , 
-Νουνός Χρήστος : Μέλος του Δ..Σ.. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Ζεφυρίου
Κι επειδή πίσω από τις πρωτοβουλίες κρύβονται συγκεκριμένα πρόσωπα, να αναφέρουμε ότι εμπνευστής της προσπάθειας ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου, Γιάννης Μαυροειδάκος, ο οποίος ανέλαβε και διεκπεραίωσε επιτυχώς το γραφειοκρατικό μέρος. «Μέσα από τη συλλογική αυτή πρωτοβουλία αναδείχθηκε το πνεύμα συναντίληψης και συνεργασίας που επικρατεί ανάμεσα στους φορείς της περιοχής. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι δεν είναι, σώνει και καλά, απαραίτητα τα χρήματα για να γίνουν ωραία και σημαντικά πράγματα, για τον τόπο μας και τα παιδιά μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μαυροειδάκος.
Πηγή : http://fylarhos.blogspot.gr/