Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Oι παρατηρήσεις του Γιάννη Μαυροειδάκου για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Φυλής για το 2011.

       27/04/2011
1)Στον τομέα αποχέτευσης όμβριων για την Δημοτική Κοινότητα Ζεφυρίου δεν υπάρχει στο τεχνικό πρόγραμμα κονδύλι για συντήρηση, επισκευή, αγορά, φρεατίων όμβριων υδάτων όπως προβλέπετε για τις Δημοτικές Κοινότητες Άνω Λιοσίων και Φυλής.
2)Στον τομέα κοινοχρήστων χώρων για την Δημοτική Κοινότητα Ζεφυρίου δεν υπάρχει πρόβλεψη και αντίστοιχο κονδύλι στο τεχνικό πρόγραμμα για διαμόρφωση, ανάπλαση, βελτίωση, επισκευή η συντήρηση για πλατείες, πάρκα, παιδικές χαρές και άλλους κοινόχρηστους χώρους όπως προβλέπονται και μάλιστα αναλυτικά για τις άλλες δυο Δημοτικές Κοινότητες.
3)Στον τομέα κτιριακών έργων που αφορούν την Δημοτική Κοινότητα Ζεφυρίου εκτός της κατασκευής βρεφονηπιακού σταθμού στο Ο.Τ.108 και τις συντηρήσεις των σχολείων δεν προβλέπετε στο τεχνικό πρόγραμμα τίποτε παραπάνω που να αφορά συντηρήσεις δημοτικών κτιρίων, γηπέδων, εκκλησιών, η άλλων χώρων.
4)Τέλος να σας ενημερώσω ότι στους τομείς πρασίνου, έργων υπερτοπικής σημασίας, έργων θρησκευτικού περιεχομένου, πολιτικής προστασίας, ανάπλασης και ανασυγκρότησης περιοχών ROM, καθώς επίσης και έργα ηλεκτροφωτισμού, προγράμματος σχολικής στέγης, πολιτισμού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, βελτίωσης περιβάλλοντος, μεταφορές, συγκοινωνίες, κυκλοφορία, και ειδικές παρεμβάσεις ανάπλασης υποβαθμισμένων περιοχών, το ποσό για έργα η μελέτες που αφορούν τα παραπάνω είναι μηδενικό για την Δημοτική Κοινότητα Ζεφυρίου.
Ο Γιάννης Μαυροειδάκος είναι μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, Πρόεδρος της Δημ. Τ. Ο. Ν. Δ. Ζεφυρίου και  Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου.
Πηγή : http://www.doxthi.gr/