Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ: Θέλουμε αστυνόμευση-αποπεράτωση εκκλησιών-σχολεία-καταπολέμηση ανεργίας

   
                                                         31/01/2012
Ο Γιάννης Μαυροειδάκος πρόβαλε τα αιτήματα του Ζεφυρίου, προς τα ηγετικά κλιμάκια της ΝΔ, εν όψει της ανάληψης κυβερνητικών ευθυνών, τονίζοντας ότι η εποχή της χορήγησης λευκών επιταγών, από τη βάση προς την Κυβέρνηση, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ:
Η παρουσία όλων σας σήμερα εδώ αποτελεί τιμή για μας αλλά και μεγάλη ευθύνη ιδιαίτερα για το Δ. Σ. της τοπικής μας οργάνωσης να δουλέψουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και δύναμη βάζοντας κ΄ εμείς το δικό μας λιθαράκι για να γίνει η Ν.Δ. αυτοδύναμη κυβέρνηση και ο Αντώνης Σαμαράς ισχυρός Πρωθυπουργός. Είναι πλέον γνωστό ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε εκλογές και όπως όλα δείχνουν η Ν.Δ. θα είναι κυβέρνηση , και θα αναλάβει το δύσκολο έργο να βγάλει την χώρα από την ύφεση και να την βάλει σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας. Σ΄ αυτόν τον εκλογικό αγώνα που πλησιάζει δεν περισσεύει κανείς , και δεν έχουν θέση προσωπικές αντιπαραθέσεις η αψιμαχίες του παρελθόντος. Θα πρέπει όλοι μας να βάλουμε στην άκρη ότι μας έχει πικράνει η απογοητεύσει στο παρελθόν κ΄ ενωμένοι σαν γροθιά να παλέψουμε για να έχει ο Αντώνης Σαμαράς ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ξέρω πολύ καλά ότι οι περισσότεροι νεοδημοκράτες είναι στεναχωρημένοι και ίσως κάποιοι να νιώθουν και λίγο προδομένοι γιατί το κόμμα μας στο παρελθόν δεν τους στήριξε όσο ενδεχομένως θα ήθελαν παρόλο που προσέφεραν χρόνια αγώνων για την παράταξη που πίστευαν και πιστεύουν. Ελπίζω και εύχομαι να έχουν πάρει όλοι το μήνυμα ότι οι εποχές των λευκών επιταγών έχουν πλέον τελειώσει. Εκείνο που ζητάμε όλοι είναι υπευθύνους και καθαρούς πολιτικούς που δουλεύουν για το καλό της πατρίδας και των Ελλήνων, και απαίτηση όλων μας μετά τις εκλογές που θα κερδίσουμε είναι, όλοι όσοι είναι σε κρατικές θέσεις να δουλέψουν με τιμιότητα - σύνεση και πάθος να βγει η Ελλάδα από το τούνελ και να βοηθήσουν με αλήθειες και πράξεις όλους όσους έχουν προσφέρει στο κόμμα και χρειάζονται βοήθεια. Να μην τους ξεχνάμε την επόμενη μέρα αλλά να είμαστε δίπλα τους όχι με λόγια και μεγάλες, ψεύτικες υποσχέσεις αλλά με αλήθειες και πράξεις για τα πολλά, δύσκολα , και καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι αλλά και οι οικογένειες τους. Προβλήματα τα οποία δυστυχώς την τελευταία διετία οι άθλιες και απαράδεκτες για να μην πω και ανθελληνικές επιλογές του ΓΑΠ και τις κυβέρνησης του βυθίσαν την Ελλάδα σε απελπισία και απόγνωση κάνοντας τους περισσοτέρους Έλληνες από νοικοκύρηδες σε ζητιάνους. Φίλες και φίλοι είναι ίσως η τελευταία μεγάλη ευκαιρία τις χώρας μας να ανασκουμπωθεί όπως λένε και στην πατρίδα μου τη Μάνη και με πρωθυπουργό έναν γνήσιο Έλληνα τον Αντώνη τον Σαμαρά να μπει ξανά σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας. Ειδικότερα για την δημοτική μας κοινότητα επειδή σήμερα είναι μαζί μας πρώην και νυν βουλευτές όπου έχουν διατελέσει και υπουργοί καθώς και πρώην δήμαρχοι αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι θέλω να αναφερθώ επιγραμματικά σε μερικά σημαντικά προβλήματα της περιοχής μας και παρακαλώ να τα λάβετε σοβαρά υπόψη σας γιατί έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, την ασφάλεια και την ποιότητα της ζωής μας στο νέο πλέον καλλικρατικό δήμο φυλής όπου ανήκουμε.
1. Αστυνόμευση (να μην φύγει αλλά να επανδρωθεί με επιπλέον δυναμικό και οχήματα το Α.Τ. Ζεφυρίου).
2. Εκκλησίες (να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό).
3. Σχολεία (να μην κλείσει κανένα σχολείο και να δημιουργηθεί δημοτική βιβλιοθήκη ηλεκτρονική και έντυπη και βοηθητικό διδακτήριο για τους απόρους μαθητές της περιοχής μας).
4.Η ανεργία η οποία στην περιοχή μας καταγραφεί πλέον εφιαλτικά ποσοστά κι΄ έχει γίνει ο μόνιμος εφιάλτης όλων των οικογενειών.
Αφού ευχηθώ σε όλους όσους είναι υποψήφιοι στις εκλογές που έρχονται καλή επιτυχία και δύναμη θα ήθελα να πω και δυο λόγια για την τοπική μας οργάνωση που θεωρείτε και από τις ποιο δραστήριες και ενεργές στη περιφέρεια Αττικής. Μετά τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές η τοπική μας οργάνωση προχώρησε σε ριζική ανακαίνιση (βάψιμο-νέα ταμπέλα-γραφεία-υπολογιστές-εκτυπωτές κ.α.), έχει κάνει αρκετές εκδηλώσεις και λειτουργεί σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος. Να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή οικονομικά και όχι μόνο την τοπική μας οργάνωση (μέλη-φίλους-βουλευτές-πολιτευτές και άλλους).